Werken en leren

Werken in het Bravis ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. We verwachten dat van medewerkers die in een zorggerelateerde functie werken. We verwachten dat ook van medewerkers die een andere functie in het ziekenhuis hebben. De focus in ons werk ligt op het belang van de patiënt.

Medewerkers worden nauw betrokken bij veranderingen in de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat zij de kennis en deskundigheid hebben in het organiseren van patiëntgerichte zorg. Van leidinggevenden verwachten wij een participatieve stijl van leiding geven. Meedenken en meewerken om zorg te verbeteren is in het Bravis ziekenhuis op iedere plek vanzelfsprekend.

We bieden interessant werk met volop ontplooiingsmogelijkheden. Daarbij kunnen medewerkers een plezierige, collegiale werksfeer verwachten waar waardering is voor de prestaties die worden geleverd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veilige arbeidsomstandigheden.

We voelen ons verantwoordelijk voor een gezonde en schone verblijf- en werkomgeving voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Vanaf 31 mei 2019 zijn de gebouwen en buitenterreinen van het Bravis ziekenhuis rookvrij. 

Samen werk je beter

In het filmpje boven aan de pagina vertellen medewerkers hun eigen verhaal waarom ze voor het Bravis hebben gekozen en wat maakt dat ze het naar hun zin hebben. 

Wilt u meer informatie over werken in het Bravis ziekenhuis? Stuur dan een e-mail naar hrm@bravis.nl. U kunt via dit e-mailadres niet solliciteren. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 - 70 67 876.

Samen werk je beter

Openstaande vacatures

Laatste vacatures Bravis ziekenhuis

Werken in het Bravis ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. Wordt u onze nieuwe collega?

Stage lopen bij Bravis

Stage lopen bij Bravis

Volg je een zorg gerichte opleiding en ben je op zoek naar een leuke leerzame stageplaats? Lees dan hier extra informatie!

Opleidingsplaatsen via het Bravis ziekenhuis

Opleidingsplaatsen

Bent u een werknemer van het Bravis ziekenhuis en wilt u graag uw kennis verbreden? Bekijk hier de opleidingsplaatsen en opleidingen die wij u kunnen bieden!

Locaties