Arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband bij het Bravis ziekenhuis betekent werken in een prettig klimaat met een uitgebreid pakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De CAO- Ziekenhuizen is van toepassing.

Arbeidsvoorwaarden
Het Bravis ziekenhuis kent arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. U vindt de CAO op de site van NVZ vereniging van ziekenhuizen.

Het ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds PGGM. Voor uw ziektekostenverzekering kunt u contact opnemen met de zorgverzekeraar IZZ of CZ Actief in Gezondheid. Deze zorgverzekeraars hebben collectiviteits-afspraken gemaakt met het ziekenhuis. Tevens kunt u met korting verzekeringen afsluiten bij Centraal Beheer Achmea.

Meerkeuzesysteem
Met het pakket meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden Bravis ziekenhuis kunt u deelnemen aan één of meer regelingen. U kunt gebruik maken van de regelingen door geld- en/of tijdbronnen in te zetten. In ruil hiervoor kunt u bijvoorbeeld een fiets aanschaffen of extra vakantieuren kopen of verkopen.

Personeelsarrangementen
Het ziekenhuis heeft met verschillende bedrijven in West Brabant afspraken gemaakt. Op vertoon van de Bravis identificatiepas kunt u tegen een gereduceerde prijs gebruikmaken van de diensten of producten van deze leveranciers. U kunt hierbij denken aan korting bij restaurants, fitnesscentra en bij bepaalde winkels of speciaalzaken.

Personeelsvereniging
In het ziekenhuis is een personeelsvereniging actief.