Waar bent u naar op zoek?

Arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband bij het Bravis ziekenhuis betekent werken in een prettig klimaat met een uitgebreid pakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De CAO- Ziekenhuizen is van toepassing.

Arbeidsvoorwaarden
Het Bravis ziekenhuis kent arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. U vindt de CAO op de site van NVZ vereniging van ziekenhuizen.

Het ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds PGGM. Voor uw ziektekostenverzekering kunt u contact opnemen met de zorgverzekeraar IZZ of CZ Actief in Gezondheid. Deze zorgverzekeraars hebben collectiviteits-afspraken gemaakt met het ziekenhuis. Tevens kunt u met korting verzekeringen afsluiten bij Centraal Beheer Achmea.

Meerkeuzesysteem
Met het pakket meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden Bravis ziekenhuis kunt u deelnemen aan één of meer regelingen. U kunt gebruik maken van de regelingen door geld- en/of tijdbronnen in te zetten. In ruil hiervoor kunt u bijvoorbeeld een fiets aanschaffen of extra vakantieuren kopen of verkopen.

Personeelsarrangementen
Het ziekenhuis heeft met verschillende bedrijven in West Brabant afspraken gemaakt. Op vertoon van de Bravis identificatiepas kunt u tegen een gereduceerde prijs gebruikmaken van de diensten of producten van deze leveranciers. U kunt hierbij denken aan korting bij restaurants, fitnesscentra en bij bepaalde winkels of speciaalzaken.

Personeelsvereniging
In het ziekenhuis is een personeelsvereniging actief.

Openstaande vacatures

Laatste vacatures Bravis ziekenhuis

Werken in het Bravis ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. Wordt u onze nieuwe collega?