Werken en leren

Werken in het Bravis ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. We verwachten dat van medewerkers die in een zorggerelateerde functie werken. We verwachten dat ook van medewerkers die een andere functie in het ziekenhuis hebben. De focus in ons werk ligt op het belang van de patiënt.

Medewerkers worden nauw betrokken bij veranderingen in de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat zij de kennis en deskundigheid hebben in het organiseren van patiëntgerichte zorg. Van leidinggevenden verwachten wij een participatieve stijl van leiding geven. Meedenken en meewerken om zorg te verbeteren is in het Bravis ziekenhuis op iedere plek vanzelfsprekend.

We bieden interessant werk met volop ontplooiingsmogelijkheden. Daarbij kunnen medewerkers een plezierige, collegiale werksfeer verwachten waar waardering is voor de prestaties die worden geleverd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veilige arbeidsomstandigheden.

Contact

Wilt u meer informatie over werken in het Bravis ziekenhuis? Stuur dan een e-mail naar p&o.boz@bravis.nl. U kunt via dit e-mailadres niet solliciteren. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 70 68 0 00.

Contactgegevens Bravis ziekenhuis Roosendaal

Postadres:
Postbus 999
4700 AZ  Roosendaal

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

088 70 68 000

Contactgegevens Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

Postadres:
Postbus 135
4600 AC Bergen op Zoom

Bezoekadres:
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom

088 70 68 000

02G69886.jpg

Laatste vacatures Bravis ziekenhuis

Werken in het Bravis ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. Wordt u onze nieuwe collega?

02H77556.jpg

Stage lopen bij Bravis

Volg je een zorg gerichte opleiding en ben je op zoek naar een leuke leerzame stageplaats? Lees dan hier extra informatie!

02J81920.jpg

Opleidingsplaatsen

Bent u een werknemer van het Bravis ziekenhuis en wilt u graag uw kennis verbreden? Bekijk hier de opleidingsplaatsen en opleidingen die wij u kunnen bieden!

Locaties