Verwijzing door de huisarts

terug naar startpagina

E-mail na verwijzing door huisarts

Als u door uw huisarts wordt doorverwezen naar het Bravis ziekenhuis, ontvangt u van Bravis een e-mail met daarin de datum en tijdstip van uw afspraak. Bij verhindering verzoeken wij u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, contact op te nemen met de polikliniek van de medische specialist waar u een afspraak heeft. Zij maken dan een nieuwe afspraak met u.

U ontvangt de mail als uw e-mailadres in het ziekenhuis bekend is. Het e-mailadres is door uzelf aan Bravis doorgegeven. Het ziekenhuis krijgt in verband met de privacy op geen enkele andere wijze e-mailadressen van patiënten door.

E-mails over de vervolgstappen worden over een dag verzameld en aan het einde van de middag verstuurd: u ontvangt daardoor de e-mail rond 17.00 uur.

Datum afspraak via e-mail

U krijgt de datum van uw afspraak in het ziekenhuis via een e-mailbericht van ons door. Een paar dagen voor uw bezoek herinneren wij u per sms aan uw afspraak. In MijnBravis ziet u uw afspraken en uw afsprakengeschiedenis terug onder 'Mijn afspraken'. 

Bij verhindering verzoeken wij u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor de afspraak, contact op te nemen met de polikliniek van de medische specialist waar u een afspraak heeft.

Is uw e-mailadres bij ons niet bekend, of u hebt geen e-mailadres, dan krijgt u de afspraakdatum per brief toegestuurd.

U kunt uw e-mailadres zelf invullen of wijzigen in uw patiëntendossier MijnBravis bij 'Mijn gegevens'. Uw e-mailadres kunt u ook doorgeven bij uw eerstvolgende bezoek aan het ziekenhuis. Dat kan bij de balie van de polikliniek waar u uw afspraak heeft.

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u te informeren over uw afspraak in het ziekenhuis. Privacygevoelige (medische) gegevens worden niet via een e-mail naar u toegestuurd.

Een paar dagen voor uw bezoek herinneren wij u per sms aan uw afspraak. De datum en/of het tijdstip van uw afspraak kan ook wijzigen. Controleer dus regelmatig uw e-mail, sms en/of MijnBravis.

Hulp nodig?