Bravis Pijncentrum

In het Pijncentrum van het Bravis ziekenhuis behandelen pijnspecialisten patiënten met acute - en chronische pijnklachten. Ook patiënten die pijnklachten hebben ten gevolge van kanker kunnen worden behandeld in het Pijncentrum. Er wordt een compleet palet aan behandelingen aangeboden. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de diverse specialismen, zoals Anesthesiologie, Revalidatie, Psychologie, Neurologie, Orthopedie, Psychiatrie en Neurochirurgie.

Op de website van het Pijncentrum vindt u alle informatie over pijn, behandelingen en de behandelteams.

 • Contactgegevens

  Roosendaal
  Telefoon 088 - 70 68 551
  Bereikbaarheid Voor het pijncentrum volgt u route 73 ( begane grond)
  Etten-Leur
  Telefoon 088 - 7068 551

Wachttijden

Wachttijden polikliniek

Met wachttijden polikliniek bedoelen we het aantal weken tussen de verwijzing door de huisarts en uw eerste afspraak op de polikliniek in het Bravis ziekenhuis. De wachttijd die hier wordt weergegeven, is de kortste wachttijd van het specialisme orthopedie. Hierbij houden we ons aan een landelijke afspraak om te kijken naar de 3e vrije plaats in het afsprakensysteem.

Wachttijden behandeling

Na een bezoek bij de pijnspecialist op de polikliniek, kan deze met u bespreken dat er verder onderzoek of een behandeling nodig is. Ook de huisarts kan u voor onderzoek of behandeling naar een polikliniek verwijzen. Met ‘wachttijd behandeling’  bedoelen we het aantal dagen dat u moet wachten op een bepaalde behandeling of onderzoek. 

Wij wijzen u erop dat de metingen momentopnames zijn. Ook kan de wachttijd toch anders zijn door spoed, een bepaalde zorgvraag, voorkeur voor bepaalde specialist, zelf willen wachten, etc.

*Wachttijden in dagen.
Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

**Voorafgaand aan de behandeling met neurostimulatie krijgt u een intake-gesprek met de pijnspeciaslist. Hierbij wordt gekeken of u in aanmerking komt voor implantatie van de neurostimulator. Het traject vanaf het intake-gesprek tot de implantatie is over het algemeen 2 maanden.

  Polikliniek  Diagnostiek  Behandeling Verwachte
wachttijd
behandeling
Polikliniekbezoek 51
Ruggenmerg- / neurostimulator **
Reguliere pijnbehandeling 9

Bekijk hier de wachttijden van andere specialismen.

Het Pijncentrum van het Bravis ziekenhuis heeft ook een eigen website https://www.bravispijncentrum.nl/

Patiëntenfolders