Behandelcentrum

Op het Behandelcentrum kunt u terecht voor kleine medische ingrepen door:

Tevens kunt u er terecht voor onderzoeken en behandelingen zoals:

 • Endoscopie
 • Pijnbehandeling
 • Contactgegevens

  Roosendaal
  Telefoon 088-7069426
  Bereikbaarheid U vindt het behandelcentrum op de eerste verdieping, route 80.
 • Inhoudsopgave
 • Wachttijden
 • Roosendaal
 • Contactgegevens

  Roosendaal
  Telefoon 088-7069426
  Bereikbaarheid U vindt het behandelcentrum op de eerste verdieping, route 80.

Wachttijden

Meer informatie over onze wachttijden vindt u hier.

  Polikliniek  Diagnostiek  Behandeling Verwachte
wachttijd
behandeling

Bekijk hier de wachttijden van andere specialismen.

Roosendaal

Bereikbaarheid

Het secretariaat van het Behandelcentrum is bereikbaar van  maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur, telefoon 088 706 9426.

Poliklinische verrichtingen

Chirurgie

Uw huisarts verwijst u door naar het secretariaat van de polikliniek Chirurgie . Vervolgens krijgt u via een brief uw afspraak toegestuurd. Indien het tijdstip u niet uitkomt, kunt u bellen om deze afspraak te verzetten. In principe wordt u uiterlijk drie weken nadat u bent doorverwezen geholpen. Bij uw afsprakenbrief treft u een folder aan waarin staat hoe u zich moet voorbereiden op de behandeling.

Plastisch chirurg, dermatoloog, orthopeed of oogarts

U maakt zelf een afspraak met de betreffende polikliniek. Het nummer vindt u op uw verwijsbrief of op onze pagina "een afspraak maken". Tijdens deze afspraak behandelt de specialist u meteen. Uw huisarts kan u alle voorbereidende informatie geven.

Pijnbehandeling

Uw huisarts stuurt een schriftelijke verwijzing naar het secretariaat van de maatschap anesthesiologie. De secretaresse belt u om een afspraak te maken voor een van de pijnspreekuren op de polikliniek. U krijgt een schriftelijke bevestiging. Tijdens het pijnspreekuur bekijkt een anesthesioloog of pijnconsulent of u in aanmerking komt voor behandeling. Is verdere behandeling nodig, dan maakt de secretaresse van de pijnpolikliniek een afspraak met u.

Dagverpleging

Voor sommige ingrepen op het Behandelcentrum wordt u op de afdeling Dagverpleging opgenomen. Een medewerker van het Behandelcentrum reserveert dan een bed voor u.