Routebeschrijving Bravis Roosendaal

Eigen vervoer

U bereikt het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal, vanuit de richting:

Bergen op Zoom/Vlissingen
Neem de A58 richting Roosendaal. Houd bij knooppunt de Stok links aan en neem afslag Roosendaal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Breda
Richting Bergen op Zoom / Vlissingen volgen.
Afslag Roosen­daal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Dordrecht / Moerdijkbrug
Over de Moerdijkbrug rechts afslag Roosendaal (A17) nemen. De A 17  volgen tot de afslag Roos­endaal-West . Hier verlaat u de A 17. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Essen (België)
Volg de Antwerpseweg (N262) richting Roosendaal. Neem de A58 richting Bergen op Zoom. Neem afslag Roosendaal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Elektrisch rijden
Op het parkeerterrein Roosendaal zijn drie laadpalen voor elektrische auto’s geïnstalleerd. Per paal kunnen twee auto’s tegelijkertijd geladen worden.

Openbaar vervoer

Vanaf de halte Roosendaal Station NS of de centrumhalte de Roselaar neemt u buslijn 1 naar Tolberg West via Bravis ziekenhuis. De bushalte bevindt zich vlak voor het Poortgebouw van het ziekenhuis.

Op werkdagen na 19:00 uur, zaterdag na 18:00 uur en op zondag de hele dag rijdt lijn 1 niet van Station NS en de Roselaar naar het ziekenhuis. U kunt dan reizen met lijn 2 naar Tolberg Oost. Deze rijdt na het eindpunt door als lijn 1 naar het Bravis ziekenhuis. Lijn 1 rijdt dan wel van het Bravis ziekenhuis naar Roselaar en NS-station. 

Dagelijks na 21:00 uur rijden de lijnen 1 en 2 niet, u kunt dan gebruikmaken van Bravoflex Roosendaal. Let op dat u uw rit, behalve als u instapt op Station NS, moet reserveren. Meer informatie op Bravo.

Bravis ziekenhuis, locatie Ziekenhuis Roosendaal ingang.jpg

Bepaal uw route

Straat + huisnr.
Woonplaats