Routebeschrijving Bravis Roosendaal

Eigen vervoer

U bereikt het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal, vanuit de richting:

Bergen op Zoom/Vlissingen
Neem de A58 richting Roosendaal. Houd bij knooppunt de Stok links aan de A17 op en neem afslag Roosendaal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Breda / Essen (België) 
Neem de A58 richting Bergen op Zoom / Vlissingen en neem afslag 19 Roosen­daal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de eerste straat rechts (Boerhaavelaan).

Dordrecht / Moerdijkbrug
Neem op de A17 afslag 19 Roosendaal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Parkeren
Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Kijk voor meer informatie op www.bravisziekenhuis.nl/parkeren

Openbaar vervoer

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlak voor het Poortgebouw bevindt zich een bushalte. We raden u aan uw reis te plannen met behulp van een reisplanner, bijvoorbeeld: www.9292.nl. Binnen Roosendaal kunt u ook rechtstreeks van elke willekeurige bushalte naar/van het Bravis ziekenhuis reizen. Kijk voor meer informatie op www.bravo.info.

Klik hier voor de plattegrond

Bravis ziekenhuis, locatie Ziekenhuis Roosendaal ingang.jpg

Bepaal uw route

Straat + huisnr.
Woonplaats