Routebeschrijving Bravis Bergen op Zoom

Eigen vervoer

De gemeente voert wegwerkzaamheden uit aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. Daarom raden wij u aan een andere route te rijden en rekening te houden met een iets langere reistijd. 

Komend vanaf de snelweg A4/A58 (alle richtingen)
Let op: Volg niet de borden op de snelweg naar het Bravis ziekenhuis, maar neem afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan. Ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat. Ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan. Hier vindt u P2. Vervolgt u deze weg langs het ziekenhuis en slaat u aan het einde af naar rechts? Dan komt u uit bij P1 (Boerhaaveplein). 

Parkeren
Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Kijk voor meer informatie op www.bravisziekenhuis.nl/parkeren

Openbaar vervoer

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij de hoofdingang bevindt zich een bushalte. We raden u aan uw reis te plannen met behulp van een reisplanner, bijvoorbeeld: www.9292.nl. Binnen Bergen op Zoom kunt u ook rechtstreeks van elke willekeurige bushalte binnen Bergen op Zoom naar/van het Bravis ziekenhuis reizen. Kijk voor meer informatie op www.bravo.info

In het ziekenhuis

Elk meldpunt in de polikliniek heeft een eigen routenummer. Bij de ingangen hangen grote overzichtsborden waarop alle routes te vinden zijn.

Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom - ingang.jpg
Straat + huisnr.
Woonplaats
rooseveltlaan.jpg

Langere reistijd i.v.m. werkzaamheden rondom Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

De komende periode voert de gemeente werkzaamheden uit aan de Rooseveltlaan. Dit is van invloed op de bereikbaarheid van het ziekenhuis. Wij raden u een andere route aan. De reistijd naar het ziekenhuis kan mogelijk wat langer zijn.