Parkeertarieven & Routebeschrijving Bergen op Zoom

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

Parkeren locatie Bergen op Zoom

De betaalautomaten voor het parkeren zijn te vinden bij de hoofdingang van het ziekenhuis, bij de hoofdingang van de polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis.

Het parkeertarief bedraagt € 1,-- per uur met een maximum van € 3,-- per keer. Dit tarief geldt van maandagochtend 06.00 uur tot vrijdagavond 23.30 uur. Buiten deze tijden is het parkeren gratis. Betaalautomaten vindt u bij de hoofdingang, de ingang polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis.


Eigen vervoer

Vanuit Roosendaal 
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Vlak voor Bergen op Zoom (knooppunt Zoomland) neemt u de afslag richting Vlissingen/Antwerpen. Ongeveer 500 meter verder neemt u vervolgens de afslag Bergen op Zoom. Direct na de afrit slaat u bij het stoplicht linksaf, daarna direct weer de eerste straat links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. U bevindt zich dan op het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis direct voor u liggen. U kunt parkeren op het Boerhaaveplein.

Vanuit Vlissingen
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom en vervolgens de afslag Bergen op Zoom. Direct na de afrit slaat u bij het stoplicht linksaf, daarna direct weer de eerste straat links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. U bevindt zich dan op het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis direct voor u liggen. U kunt parkeren op het Boerhaaveplein.


Openbaar vervoer

Vanaf het N.S. Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus richting Ziekenhuis. U stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.

Contactgegevens Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

Postadres:
Postbus 135
4600 AC Bergen op Zoom

Bezoekadres:
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom

088 70 68 000