Wij zijn een rookvrij ziekenhuis!

Het Bravis ziekenhuis volledig rookvrij. Er mag niet gerookt worden in de gebouwen en op de buitenterreinen van alle locaties van het Bravis ziekenhuis. Hiermee ondersteunen wij de landelijke beweging naar een rookvrije generatie en dragen we bij aan een gezonde start.

In het Bravis ziekenhuis zetten we ons continu in om ziekte te bestrijden en gezondheid te bevorderen. We vragen aandacht voor preventie en stimuleren een gezonde leefstijl. We voelen ons verantwoordelijk voor een gezonde en schone omgeving en hebben ook zelf een voorbeeldfunctie. Wij vinden dat roken daar niet meer bij past. Want actief én passief roken is schadelijk voor de gezondheid; van rokers, van omstanders en van het ongeboren kind. Daarom zijn we binnen en buiten een rookvrij ziekenhuis.

We willen patiënten en medewerkers motiveren om te stoppen met roken en bieden hen daar desgewenst hulp bij aan. Want u hoeft het niet alleen te doen. Stoppen met roken doen we samen!

Helpt u mee om de gebouwen en terreinen van het Bravis ziekenhuis rookvrij te houden? Zo geven we samen het goede voorbeeld. Want u wilt toch ook niet dat onze kinderen gaan roken?

Poster rrokvrij zonder datum.jpg

Rookvrije zone Bergen op Zoom

Bravis Rookvrij Bergen op Zoom 2022.jpg

Rookvrije zone Roosendaal

Bravis Rookvrij Roosendaal 2022.jpg