Bravis Podcastseries voor een goed gesprek

Het Bravis ziekenhuis wil zijn patiënten, bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk informeren. Podcast is hiervoor een uitstekend medium. Inmiddels heeft Bravis vier series met mooie, indrukwekkende, inspirerende en leerzame podcasts. U vindt de series op deze pagina. Bovendien zijn de Bravis podcasts te beluisteren via uw favoriete platform, zoals: Spreaker, Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts

Klik regelmatig deze pagina aan, want er verschijnen steeds nieuwe podcasts of abonneer u op onze series via uw favoriete platform.

Podcast_Banner_vierkant_small.jpg

Bravis Podcast

Het Bravis ziekenhuis heeft tal van mooie, indrukwekkende en inspirerende verhalen. Verhalen die gewoon verteld en gehoord moeten worden. Zij zijn te beluisteren in Bravis Podcast, de serie voor een goed gesprek.

Het nieuwe Bravis.jpg

Podcastserie Zorgvernieuwing

Het Bravis ziekenhuis geeft de komende jaren uitvoering aan zijn nieuwe visie op de zorg van de toekomst. In deze serie gaan we dieper in op een aantal onderwerpen uit de visie Het nieuwe Bravia.

Divers_bravis.png

Podcastserie Divers Bravis

Het Bravis ziekenhuis vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, zich welkom voelt en vrij voelt en zich herkent in onze organisatie. Wij geloven dat de verschillen ons samen sterker maken. Hoe kijken Bravis-medewerkers tegen dit onderwerp aan? Hoe ervaren zij dit op de werkvloer? Dat bespreken we in deze podcastserie 'Divers Bravis'. 

Logo_een psycholoog hoezo.jpg

Podcastserie psychologie

Waarom zou je naar een psycholoog gaan?! Met behulp van luisterverhalen deelt GZ-psycholoog Mariëlle Maat van het Bravis ziekenhuis de ervaringen van verschillende patiënten. Hoe hebben zij hun bezoek aan de psycholoog ervaren en welke methodes zijn er gebruikt?

Bravis_Beter_Thuis_beeldmerk.jpg

Podcastserie Bravis Beter Thuis

Voor specialistische zorg hoef je niet altijd naar het ziekenhuis. Daarom is er Bravis Beter Thuis. Dat is ziekenhuiszorg, maar dan thuis of zo dicht bij huis als mogelijk is. In deze podcastserie staan we uitgebreid stil bij de verschillende onderdelen van Bravis Beter Thuis.