
Op 1 januari 2015 zijn de ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom gefuseerd en gaan zij verder onder de naam Bravis ziekenhuis.
Bravis heeft een visiedocument opgesteld over de toekomst van medisch-specialistische zorg in de regio West-Brabant en het oosten van Zeeland. In onderstaande documenten leest u meer over de vernieuwingen in de ziekenhuiszorg voor de komende jaren.
Graag op de hoogte blijven van de nieuwtjes binnen het Bravis ziekenhuis. Bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina.
Binnen het Bravis ziekenhuis wordt door medewerkers en artsen, patiënt en familie, gewerkt aan veilige zorg.
Het Bravis ziekenhuis werkt met vertrouwelijke informatie voor en over patiënten, veelal digitaal. Informatieveiligheid is daarbij een vereiste.
Het Bravis bouwt aan een nieuw ziekenhuis. Niet alleen van steen; de komende jaren geven wij ook uitvoering aan onze nieuwe visie op de zorg van de toekomst. Op deze pagina houden wij u op de hoogte onze visie en van alle ontwikkelingen op het gebied van
De organisatiestructuur van het Bravis ziekenhuis
Naast permanente kunstwerken zijn op beide hoofdlocaties van Bravis ook wisselende exposities te bewonderen.
In korte columns en verhalen vertellen medewerkers van Bravis wat hen bezighoudt
In het Bravis ziekenhuis werken we continu aan duurzame zorg. Dat doen wij samen met elkaar in Green Teams en andere werkgroepen. Ook zijn wij op weg naar toekomstbestendige en duurzame nieuwbouw.
Wil jij graag een bijdrage leveren aan het welzijn van onze patiënten en de werking van ons ziekenhuis in het algemeen? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij Bravis.
Heeft u een vraag of wilt u informatie? Neem dan contact met ons op.
Binnenkort krijgt u een afspraak op de vulvapolikliniek van het Bravis ziekenhuis. In de vulvapolikliniek werken de afdelingen dermatologie en gynaecologie samen. Problemen van de uitwendige geslachtsorganen (vulva) bij de vrouw beïnvloeden de kwaliteit van leven in negatieve zin. Pijn, jeuk en seksuele problemen zijn veel voorkomende klachten. Er zijn vrouwen die al vele jaren klachten hebben voordat ze een arts bezoeken.
Door de samenwerking tussen gynaecoloog en dermatoloog kunnen de problemen vaak snel en goed worden verholpen. Door het invullen van een uitgebreide vragenlijst worden de problemen eerst in kaart gebracht. De vragenlijst wordt met u doorgenomen. U wordt ook lichamelijk onderzocht. Soms is het nodig om een paar keer een foto van de aandoening te maken. Een verandering van de aandoening is dan beter te zien en te volgen.
Bij sommige aandoeningen krijgt u een verwijzing naar een bekkenbodem-fysiotherapeut, een medisch psycholoog of eventueel een seksuoloog/relatietherapeut.
Er is voor u een afspraak gepland op………………… om …………uur op de polikliniek gynaecologie.
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onderstaande secretariaten:
Wilt u bijgesloten vragenlijst meebrengen tijdens het eerste bezoek?
7/21