
Op 1 januari 2015 zijn de ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom gefuseerd en gaan zij verder onder de naam Bravis ziekenhuis.
Bravis heeft een visiedocument opgesteld over de toekomst van medisch-specialistische zorg in de regio West-Brabant en het oosten van Zeeland. In onderstaande documenten leest u meer over de vernieuwingen in de ziekenhuiszorg voor de komende jaren.
Graag op de hoogte blijven van de nieuwtjes binnen het Bravis ziekenhuis. Bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina.
Binnen het Bravis ziekenhuis wordt door medewerkers en artsen, patiënt en familie, gewerkt aan veilige zorg.
Het Bravis ziekenhuis werkt met vertrouwelijke informatie voor en over patiënten, veelal digitaal. Informatieveiligheid is daarbij een vereiste.
De organisatiestructuur van het Bravis ziekenhuis
Naast permanente kunstwerken zijn op beide hoofdlocaties van Bravis ook wisselende exposities te bewonderen.
Het Bravis bouwt aan een nieuw ziekenhuis. Niet alleen van steen; de komende jaren geven wij ook uitvoering aan onze nieuwe visie op de zorg van de toekomst. Op deze pagina houden wij u op de hoogte onze visie en van alle ontwikkelingen op het gebied van
In korte columns en verhalen vertellen medewerkers van Bravis wat hen bezighoudt
In het Bravis ziekenhuis werken we continu aan duurzame zorg. Dat doen wij samen met elkaar in Green Teams en andere werkgroepen. Ook zijn wij op weg naar toekomstbestendige en duurzame nieuwbouw.
Heeft u een vraag of wilt u informatie? Neem dan contact met ons op.
U heeft last van wonden of pijnlijke plaatsen op uw voeten als gevolg van druk of wrijving. Een podotherapeut kan met vilttherapie deze klachten verlichten. Met het vilt kunt u de pijnlijke plaatsen vrij maken van druk. Vilttherapie helpt bij acute klachten en geeft direct resultaat. Vilttherapie is meestal een tijdelijke oplossing in afwachting van een definitieve behandeling.
Het vilt dat de podotherapeut gebruikt bestaat uit een soepel en doorlatend verband van vezels uit wol.
Aan één zijde zit een plaklaag van zinkoxide. Het vilt is beschikbaar in verschillende diktes en kan direct op de huid worden geplakt . Door de plaklaag blijft het vilt goed zitten. Het vilt is niet waterbestendig.
U kunt het vilt zelf aanbrengen en vervangen. De podotherapeut legt u uit hoe u het vilt knipt en op de voet plakt. Om de pijnklachten goed te verhelpen adviseren wij u het volgende:
Door het gebruik van de plaklaag van zinkoxide kunt u last krijgen van huidirritatie. Meldt u dit op tijd aan de podotherapeut.
Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust.
Het diabetesteam is tijdens werkdagen te bereiken tussen 11.00 en 12.30 uur op telefoonnummer:
12/20