
Op 1 januari 2015 zijn de ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom gefuseerd en gaan zij verder onder de naam Bravis ziekenhuis.
Bravis heeft een visiedocument opgesteld over de toekomst van medisch-specialistische zorg in de regio West-Brabant en het oosten van Zeeland. In onderstaande documenten leest u meer over de vernieuwingen in de ziekenhuiszorg voor de komende jaren.
Graag op de hoogte blijven van de nieuwtjes binnen het Bravis ziekenhuis. Bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina.
Binnen het Bravis ziekenhuis wordt door medewerkers en artsen, patiënt en familie, gewerkt aan veilige zorg.
Het Bravis ziekenhuis werkt met vertrouwelijke informatie voor en over patiënten, veelal digitaal. Informatieveiligheid is daarbij een vereiste.
Het Bravis bouwt aan een nieuw ziekenhuis. Niet alleen van steen; de komende jaren geven wij ook uitvoering aan onze nieuwe visie op de zorg van de toekomst. Op deze pagina houden wij u op de hoogte onze visie en van alle ontwikkelingen op het gebied van
De organisatiestructuur van het Bravis ziekenhuis
Naast permanente kunstwerken zijn op beide hoofdlocaties van Bravis ook wisselende exposities te bewonderen.
In korte columns en verhalen vertellen medewerkers van Bravis wat hen bezighoudt
In het Bravis ziekenhuis werken we continu aan duurzame zorg. Dat doen wij samen met elkaar in Green Teams en andere werkgroepen. Ook zijn wij op weg naar toekomstbestendige en duurzame nieuwbouw.
Heeft u een vraag of wilt u informatie? Neem dan contact met ons op.
Uw behandelend arts heeft u gevraagd de urine die u in 24 uur of in 2 x 24 uur produceert, te sparen.
U verzamelt de urine in speciale verzamelbokalen die u van tevoren op kunt halen bij het priklaboratorium van het ziekenhuis of één van de prikcentra van Diagnovum. Het aantal bokalen is afhankelijk van de hoeveelheid urine die u per dag plast.
Let op: met menstruatiebloed of ontlasting verontreinigde urine is onbruikbaar.
1 x 24 uur
2 x 24 uur
Soms vraagt de arts het onderzoek twee keer aan.
Als u één keer vergeet urine op te vangen is het onderzoek mislukt en zult u helemaal opnieuw moeten beginnen. U gooit de reeds gespaarde urine weg.
Zodra de verzameling compleet is, kunt u de bokalen met urine samen met het aanvraagformulier op werkdagen inleveren op het priklaboratorium in het ziekenhuis of bij een van de prikcentra van Diagnovum.
De adressen en openingstijden van de prikcentra van Diagnovum vindt u op de webisite van Diagnovum: www.diagnovum.nl/locaties. Selecteer boven in de lijst op regio Bravis.
Afzonderlijke verzamelingen moeten ook afzonderlijk ingeleverd worden.
U krijgt de uitslag van het onderzoek van uw behandelend arts.
Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust aan de medewerker van het laboratorium of aan uw behandelend arts.
Accureon klinisch chemisch laboratorium, telefoonnummer 088 - 70 68 230.
01/22