Begeleiding met video bij pasgeborenen - V.I.B.

U bent recent bevallen in het Bravis ziekenhuis. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u, als ouder(s), bij de geboorte van uw baby in het ziekenhuis terecht komt. Wij vinden het belangrijk dat u de eerste periode met uw kind in het ziekenhuis als prettig ervaart. Het krijgen van een kind is een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen in uw leven. De kraamperiode is bedoeld om te wennen aan een nieuw leven met een nieuw kind, dat u moet leren kennen. In dit ziekenhuis besteden we veel aandacht aan de eerste kennismaking en het eerste contact. Dit kan worden ondersteund met behulp van videobeelden. In het gesprek met de behandelend arts heeft u al informatie ontvangen over de begeleiding met video bij pasgeborenen. In deze folder kunt u de mondelinge informatie van onze zorgverleners op uw gemak nalezen.

• Contactgegevens

Bergen op Zoom