Roosendaal

Het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal is een ondernemende, servicegerichte locatie. Bij ons staat de mens centraal. Professionaliteit, samenwerking en een goede werksfeer gaan in onze organisatie hand in hand. Het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal beschikt instellingsbreed over het NIAZ kwaliteitskeurmerk.

Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal heeft 472 erkende bedden, er werken 132 medisch specialisten, ruim 1500 medewerkers en 150 vrijwilligers.

 

Op bezoek bij het Bravis Ziekenhuis

Op bezoek

Algemene bezoektijden

van 13.30 - 15.00 uur
van 18.00 - 20.00 uur

Op enkele afdelingen gelden andere bezoekuren

Parkeren Bravis ziekenhuis

Parkeren bij Bravis ziekenhuis Roosendaal

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. De parkeerterreinen zijn dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

Bravis zkh RSD.jpg

Contactgegevens

Locatie Roosendaal 
Boerhaavelaan 25
4708 AE  ROOSENDAAL
T 088 706 80 00

Postbus 999
4700 AZ  ROOSENDAAL

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Roosendaal

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Roosendaal

 • Eurosafe imaging stars aangepast.jpg

  Europees keurmerk voor Medische Beeldvorming

  Medische Beeldvorming heeft het ESR (European Society of Radiology) Certificaat behaald, een Europees keurmerk voor kwalitatief goede en veilige beeldvorming en stralingsbescherming. De afdeling Radiologie behaalde vier sterren (op een schaal van vijf). Een prachtig resultaat.

 • Eric Halet.jpg

  Column | augustus 2017 | medisch specialist

  Iedere maand vertelt een medisch specialist van het Bravis ziekenhuis over wat hem of haar beweegt.
  In deze aflevering benadrukt Eric Halet, Maag-Darm-Leverarts, hoe belangrijk het is deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. 

 • Ondertekening.jpg

  Behandeling bij acuut herseninfarct sneller beschikbaar

  Amphia en het Bravis ziekenhuis ondertekenden donderdag 20 juli 2017 een intentieovereenkomst. De inzet is een gezamenlijk centrum voor de behandeling van patiënten met een acuut herseninfarct.