Etten-Leur

Polikliniek Etten-Leur biedt inwoners van Etten-Leur en omgeving een volwaardig aanbod van poliklinische zorg, onderzoek en behandeling. U kunt er terecht voor diverse specialismen.

Op bezoek bij het Bravis Ziekenhuis

Openingstijden

De polikliniek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

De functieafdeling, het laboratorium en de afdeling radiologie zijn tussen de middag gesloten van 12.30 tot 13.00 uur.

Parkeren Bravis ziekenhuis

Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen achter de polikliniek. Op deze parkeerplaats kunt u gratis uw auto parkeren.

Specialismen / Afdelingen

Hier vindt u alle medische specialismen en afdelingen van de locatie Etten-Leur

Patiënten Service Bureau

Bij het Patiënten Service Bureau kunt u terecht voor informatie en advies. De enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst.

Bravis nieuws locatie Etten-Leur

 • Maatschappelijke verantwoording 2017.jpg

  Bravis ziekenhuis in dialoog met samenleving

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’. De Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur en de Vereniging Medische Staf gingen live in gesprek met belanghebbenden bij het ziekenhuis over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en over zijn plannen voor de toekomst.

 • Wanrooy aangepast.jpg

  Lintje voor Bravis-vrijwilligers

  John Wanrooij uit Lepelstraat en Lia van Loon-Bakx, vrijwilligers in het Bravis ziekenhuis, zijn twee van de 2815 Nederlanders die woensdag 26 april een koninklijke onderscheiding hebben gekregen. In De Maagd in Bergen op Zoom werden zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 • WKD2017-met-handjes-web-klein.jpg

  Wereldkankerdag 2017: Aandacht voor naasten

  Dit jaar staan op Wereldkankerdag de naasten centraal: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Ook op hún leven heeft de ziekte een enorme impact.