PAAZ

terug naar startpagina psychiatrie

De Psychiatrische Afdeling van het Algemeen Ziekenhuis (PAAZ) van het Bravis ziekenhuis heeft plaats voor 24 patiënten en is gespecialiseerd in het snel en vakkundig stellen van diagnoses van verschillende psychiatrische ziektebeelden. Voor veel van deze ziektebeelden is op de PAAZ een goede en uitgebreide behandeling mogelijk.

Behandeling op de PAAZ

Het doel van een opname is een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van de aard en achtergrond van uw psychiatrische problemen. Daarnaast is het belangrijk dat u (weer) de beschikking krijgt over mogelijkheden om die psychiatrische problemen op te lossen of de situatie leefbaar te maken. Op de PAAZ werkt u samen met het multidisciplinaire behandelteam aan uw psychiatrische klachten en/of problemen. Het multidisciplinaire  behandelteam bestaat uit meerdere disciplines, zoals psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Iedere discipline levert vanuit zijn eigen vakgebied een bijdrage aan uw behandeling. Bij ons op de PAAZ kunt u terecht voor een goede behandeling met oog voor de mens achter het ziek zijn. 

Bezoektijden PAAZ

Maandag t/m vrijdag
van 18.30 - 20.00 uur: maximaal 2 bezoekers

Weekend en feestdagen
van 14.00 - 16.00 uur en van 18.30 - 20.00 uur: maximaal 2 bezoekers

Contactgegevens PAAZ

Bergen op Zoom
Telefoon: 088 - 70 67 420

De PAAZ in Bergen op Zoom is gevestigd op de begane grond. U loopt via de hoofdingang rechtdoor bij de liften en volg vervolgens route 88.

Deeltijd Psychiatrie Bravis.jpg

Deeltijdbehandeling

Poliklinische deeltijdbehandeling biedt mogelijkheden voor opnamevervangende en opnameverkortende behandeling.

PAAZ OVDB Bravis.jpg

Opnamevervangende deeltijdbehandeling

U kunt na ontslag vanuit thuis deelnemen aan dagdelen therapie.