Publicaties oktober 2017

In oktober zijn het Bravis ziekenhuis en zijn medewerkers regelmatig te vinden geweest in de diverse media. Sigrid Goorhuis - Posthumus bijvoorbeeld vertelt in een column op facebook wat haar drijft in haar werk op de OK.
Sigrid is naast anesthesie-assistent twee dagen in de week sedatie praktijk specialist op de OK. Zij bijt het spits af in een serie artikelen over de medewerkers van de operatiekamers. Wie zijn deze deskundigen en wat is hun drijfveer? Lees hier het verhaal van Sigrid.

Maatschappelijke verantwoording

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde het Bravis ziekenhuis op donderdag 5 oktober zijn ‘dag van de maatschappelijke verantwoording’. De bijeenkomst werd bijgewoond door wethouders, gemeenteraadsleden, patiëntenverenigingen, samenwerkingspartners, ouderenorganisaties en andere belangstellenden. Ook de pers was aanwezig en deed later uitgebreid verslag van enkele gepresenteerde onderwerpen. Een greep uit de diverse verschenen artikelen:

Seniorvriendelijk ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is volgens KBO-PCOB een seniorvriendelijk ziekenhuis. Het ziekenhuis kreeg van de seniorenorganisatie voor beide locaties een keurmerk. Aan dit keurmerk is door de diverse media aandacht besteed. Onderstaand het artikel uit de Internetbode.nl

7 oktober 2017 Internetbode - Seniorenkeurmerk voor Bravis ziekenhuis

Aandacht voor diabetes

In huis-aan-huisblad De Bode verscheen in oktober een paginagrote advertentie over diabetes. 
Internist Mustafa Ezzahti, huisarts Dragica Vukosavljevic en diabetesverpleegkundige Nicole Boel vertellen over hun samenwerking rond diabetes en de informatieavond rond dit onderwerp op woensdag 15 november.

Lees hier het gehele artikel