Wilt u ook uw initiatief of hulp aanbieden?

Het is hartverwarmend om te zien dat vanuit de omgeving van Bravis, zowel van individuele personen, als ook van maatschappelijke instellingen, gemeentes en bedrijven aangeboden wordt Bravis te ondersteunen.
Via het e-mailadres wijhelpenbravis@bravis.nl kunnen mensen hun initiatief of hulp aanmelden.

Op dit moment kunnen wij geen indicatie geven of en wanneer we gebruik kunnen maken van de externe inzet. Wij willen iedereen die zich aanmeldt bedanken en vragen tegelijkertijd om begrip als u niet binnen een korte tijd een concreet verzoek van het Bravis ziekenhuis ontvangt.

Extra hulp in het ziekenhuis
Naast mooie en lieve berichten en initiatieven ontvangen wij ook veel berichten van mensen die willen helpen in het ziekenhuis. Dank daarvoor! Op dit moment is extra hulp nog niet nodig. Wilt u zich wel alvast aanmelden? Dat kan via: