Webcamconsult vanuit huis

Vanuit uw eigen huis een consult hebben met uw zorgverlener van Bravis? Dat kan! Een aantal afdelingen van het Bravis Ziekenhuis biedt de mogelijkheid voor webcamconsults.

Bespaar tijd en moeite
Bij een webcamconsult hoeft u als patient niet naar het ziekenhuis te komen voor uw afspraak. U spreekt uw zorgverlener via uw smartphone, tablet of computer met webcam. Dus gewoon vanuit huis, vanaf uw werk of waar u zich ook bevindt. Het webcamconsult is geschikt voor vervolggesprekken waarbij geen lichamelijk onderzoek nodig is. Het zijn dus gesprekken waarbij u niet aanwezig hoeft te zijn in het ziekenhuis, maar waarbij het wel prettig is om iemand te zien. Een webcamconsult bespaart u als patiënt moeite en tijd. U hoeft niet meer vrij te nemen van uw werk, u zorgen te maken dat u te laat komt of dat u een parkeerplek kunt vinden. Plaatsnemen in een volle wachtkamer is ook verleden tijd.

Webcamconsult mogelijk?
Op dit momenten bieden de afdelingen Interne Geneeskunde, Bariatrie en Dermatologie de mogelijkheid tot webcamconsults. Het webcamconsult is – zoal u begrijpt – niet voor alle consulten mogelijk. U kunt aan uw zorgverlener vragen of uw afspraak in aanmerking komt voor een webcamconsult. Zo ja, dan kan de secretaresse van de polikliniek de afspraak voor u inplannen. U krijgt dan een e-mail met een persoonlijke afspraak-link. Hiermee kunt u op de dag het van consult inloggen met onze app of via de website van het ziekenhuis.