Mooie bijdrage van Golfvereniging de Stok voor Stichting Vrienden van Bravis

VR brillen voor kinderen van Bravis

Piet van den Kieboom, voorzitter van de Vrienden van Bravis, nam vrijdag 12 juli een cheque ter waarde van € 2.650 euro in ontvangst. Het bedrag werd overhandigd door Golfvereniging de Stok.

Piet van den Kieboom is erg blij met deze cheque: “Met dit mooie bedrag gaan we een aantal Virtual Reality (VR) brillen aanschaffen voor kinderen die geopereerd (gaan) worden. Deze brillen geven kinderen de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de operatie. Via een filmpje krijgen ze een kijkje in wat hen te wachten staat bij en tijdens de operatie. Het neemt voor een groot deel de spanning en stress weg wat het herstel na de operatie ten  goede komt”. Deze VR brillen zijn te gebruiken op het préoperatieve spreekuur en op de afdeling OK.

In een sfeervolle golfambiance werd de cheque aan Piet overhandigd. De herencommissie van Golfvereniging de Stok had de afgelopen maanden hard gewerkt om tot dit bedrag te komen. Middels diverse acties zoals de verkoop van shirts, bodywarmers, wijn, handdoekjes en loten is het geld bijeen gehaald.

Op de foto
V.l.n.r.: Bert Weerheim (Golfvereniging de Stok), Piet van den Kieboom (voorzitter stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis).