Reumatologen starten spreekuur in polikliniek Etten-Leur

Patiënten met reumatische klachten die in Etten-Leur of omgeving wonen kunnen vanaf dinsdag 2 juni dichter bij huis terecht voor een poliklinisch consult. Eén van de drie reumatologen houdt een dag per week van 08.30 tot 15.00 uur spreekuur in de polikliniek aan het Schoonhout in Etten-Leur.

Hierdoor hoeven patiënten niet naar Roosendaal of Bergen op Zoom te rijden. Een extra service die de vakgroep graag verleent.

Enthousiaste vakgroep

Het Bravis ziekenhuis heeft drie reumatologen: dr. Leonard Schoneveld, dr. Jos Hoes en dr. Debby van den Elshout – den Uijl. Naast de algemene reumatologie hebben zij systeemziekten, osteoporose en echografie als interessegebieden. De reumatologen maken deel uit van een enthousiaste vakgroep, die verder bestaat uit een verpleegkundig specialist, reumaverpleegkundigen en secretaresses.
Het team werkt nauw samen met andere medisch specialisten. Reuma heeft namelijk een grote impact op het totale leven. Dat vraagt om een gezamenlijke behandeling, waarbij de patiënt centraal staat.

Op de foto
De reumatologen Jos Hoes (links), Debby van den Elshout – den Uijl en Leonard Schoneveld.