Oplaadpunten elektrische auto, fiets en scooter geïnstalleerd.

Patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen voortaan hun elektrische auto, fiets of scooter opladen bij Bravis ziekenhuis. Op het parkeerterrein van Bergen op Zoom en Roosendaal zijn drie laadpalen voor auto’s geïnstalleerd. Daarnaast zijn ook alle  fietsenstallingen voorzien van de nodige stopcontacten.

Iedere Bravis locatie heeft drie laadpalen. Per paal kunnen twee auto’s tegelijkertijd geladen worden.
Het spreekt voor zich dat er alleen gebruik gemaakt mag worden van de parkeerplaatsen bij de laadpalen als de auto daadwerkelijk opgeladen dient te worden. U vindt ze op de volgende locaties:

Roosendaal

  • Op het parkeerterrein van de polikliniek, links van de ingang (twee laadpalen)
  • Op het parkeerterrein recht tegenover de hoofdingang. (één laadpaal)

Bergen op Zoom

  • Op het parkeerterrein achter het Bariatrisch centrum (één laadpaal)
  • Op het parkeerterrein bij de overdekte achteringang (twee laadpalen)

Laadpas
Een laadpas of -sleutelhanger is nodig om uw elektrische auto op te laden bij een laadpunt. Eigenaren van een elektrische auto zijn hier mee bekend.

Kosten
De kosten van de laadbeurt worden (via de leverancier van de laadpalen) doorberekend aan de gebruiker. Er zijn verschillende apps en websites die de prijs per kWh weergeven. Na het stoppen van de laadbeurt wordt het bedrag automatisch afgeschreven van de rekening die aan de laadpas is gekoppeld.

Elektrische fietsen en scooters
Ook de fietsenstallingen van locatie Bergen op Zoom en Roosendaal zijn voorzien van de nodige stopcontacten om accu’s van elektrische fietsen en scooters op te laden. Geïnteresseerden kunnen hier gratis gebruik van maken, maar dienen wel hun eigen oplader mee te nemen.

Herkenbaarheid
De oplaadpunten zijn herkenbaar aan onderstaande borden.

Bord - Auto.pngelektrisch fiets.png