Openingstijden en bezoektijden tijdens de Paasdagen

Op maandag 5 april (tweede Paasdag) zijn alle poliklinieken en prikposten van het Bravis ziekenhuis gesloten. De Spoedeisende hulp van locatie Bergen op Zoom en Roosendaal is tijdens de Paasdagen gewoon geopend.

(Op) bezoek tijdens de feestdagen
Je bent van harte welkom om je naaste tussen 18.00 en 20.00 uur te bezoeken in ons ziekenhuis. Ook tijdens de Paasdagen blijft het aantal bezoekers per patiënt ongewijzigd: één vaste bezoeker per patiënt, per dag.

Wij begrijpen dat dit een ingrijpende maatregel is, die zowel voor onze patiënten als bezoekers een grote impact heeft. Daarom kijken de artsen en verpleegkundigen of deze regeling in specifieke situaties versoepeld kunnen worden, zoals bij ernstig zieken of terminale patiënten.

Om teleurstelling te voorkomen, vragen we u om vooraf af te stemmen met familie en vrienden wie wanneer op bezoek komt. Ook is het mogelijk om telefonisch of via beeldbellen contact te houden met uw dierbare als de gezondheidssituatie dit toelaat.

Wij vragen u niet naar het ziekenhuis te komen als u corona-gerelateerde klachten heeft, zoals koorts, hoesten en/of luchtwegklachten. Lees hier alle maatregelen.