De website van Bravis is vernieuwd!

Op de dag dat heel het land cadeautjes uitpakt komt ook het Bravis ziekenhuis met een surprise. Dinsdag 5 december 2017 is de vernieuwde website gepresenteerd. De site is niet alleen up-to-date, maar vooral zeer gebruiksvriendelijk. Alle informatie is op een eenvoudige wijze te vinden. 

In de aanloop naar de vernieuwde website zijn bezoekers van de poliklinieken van het Bravis ziekenhuis gevraagd naar hun ervaringen met de oude site. Aan de hand van de onderzoeksresultaten is een eerste opzet gemaakt. Deze is vervolgens voorgelegd aan verschillende doelgroepen, zoals de medisch specialisten, Cliëntenraad, Raad van Toezicht, maar ook aan een aantal laaggeletterden. De website moet namelijk door iedereen goed te gebruiken zijn.

Icoontjes

Het meest in het oog springend op de hoofdpagina zijn de icoontjes met de meest belangrijke onderwerpen voor de patiënten. De zoekbalk is eveneens aangepast. Wie nu een zoekterm intikt, krijgt al na enkele letters een aantal suggesties te zien. Nieuw is een overzicht van alle medisch specialisten die in het Bravis ziekenhuis werkzaam zijn. Zij worden gepresenteerd met naam en foto. Van de medisch specialist die wordt aangeklikt verschijnt uitgebreide informatie met een persoonlijk verhaal.

Ervaringsverhalen

De hoofdpagina heeft een apart gedeelte voor de patiënt met onder andere de persoonlijke ervaringsverhalen die in de huis-aan-huisbladen hebben gestaan. Zij worden gevolgd door de gepubliceerde columns van de medisch specialisten.

Uitstraling

De vernieuwde website heeft een hedendaagse uitstraling, maar leidt vooral de gebruikers snel naar de gewenste informatie. Het Bravis ziekenhuis hoopt veel bezoekers op de site te ontvangen.