Nieuwe film over Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis heeft een nieuwe bedrijfsfilm. Hierin is een hoofdrol neergelegd voor enkele collega's en patiënten uit het ziekenhuis. Met passie vertellen zij wat 'Samen word je beter' voor hen betekent. De saamhorigheid, de trots van de medewerkers en het wij-gevoel tussen medewerkers en patiënten spatten van het scherm af.

Première

Tijdens de feestelijke première op 9 oktober keken de hoofdrolspelers en andere genodigden naar onder andere Michelle Surminski (verpleegkundige GF6), Harmen Krepel (internist nefroloog) en Denise Verburgh (informatieadviseur I&A).  In de film is ook een belangrijke rol weggelegd voor de patiënten Roy Timmerman en Max van de Ree. Zij waren met hun familie aanwezig bij de première.

Passie

De medewerkers en patiënten vertellen in twee minuten en vijftig seconden met passie wat 'Samen word je beter' voor hen betekent.
“Prachtig hoe alles in beeld is gebracht en we zijn blij dat we eindelijk een keer iets terug hebben kunnen doen voor het ziekenhuis”, vatte Linda van de Ree de film samen. Zij is moeder van patiënt Max en ook te zien in de film.