Maak kennis met de slimme bril en slimme vertaler

DigiTuin toont nieuwe technische mogelijkheden

In het ziekenhuis kom je steeds meer techniek tegen die helpt de zorg aan de patiënt beter en makkelijker te maken. Het patiëntendossier MijnBravis geeft inzicht in je medische gegevens. Dankzij beeldbellen hoef je niet voor elk gesprek naar het ziekenhuis. Met apps kun je thuis metingen uitvoeren en deze doorsturen naar je arts.

De techniek verandert continu, waardoor je kan verdwalen in de mogelijkheden. Vrijwilligers van de Bravis DigiTuin staan klaar om je wegwijs te maken in de digitale wereld.

Slimme Zorg Estafette
Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 februari vindt in het zuiden van Nederland de Slimme Zorg Estafette plaats. De Bravis DigiTuin grijpt deze mogelijkheid aan om twee nieuwe technische snufjes onder de aandacht te brengen. Op de locatie in Bergen op Zoom kan iedereen ervaren hoe de slimme bril werkt (zie foto). Op de locatie in Roosendaal wordt de Vasco Translator (vertaalapparaat) gedemonstreerd. Daarnaast vertellen de vrijwilligers met veel enthousiasme over de mogelijkheden van de DigiTuin en installeren zij graag de Bravis Zorgwijzer-app op je mobiele telefoon.
Iedereen is van harte welkom van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. De DigiTuin is op de locaties Bergen op Zoom en Roosendaal te vinden in de centrale hal.