Locatie nieuwbouw Bravis nog niet bekend

We hebben u eerder verteld dat het Bravis ziekenhuis onderzoek doet naar een locatie voor de nieuwbouw van ons ziekenhuis. We beseffen dat patiënten, inwoners en medewerkers uit ons gebied erg benieuwd zijn naar de voortgang én de uitkomst van dit onderzoek. Temeer omdat in de media al berichten verschijnen waarin de gemeentes Roosendaal en Bergen op Zoom mogelijke locaties voor het nieuwe ziekenhuis noemen.

Toch vragen we u nog om geduld. De besluitvorming over de nieuwe locatie loopt nog. Op dit moment zitten we midden in het proces en voeren we gesprekken met heel veel partijen ter voorbereiding op onze besluitvorming. Het uiteindelijke besluit hangt van een groot aantal factoren af. Het is dan ook belangrijk dat dat zorgvuldig gebeurt.

Beslissing valt in de tweede helft april
We streven ernaar in de tweede helft van april een besluit te nemen over de locatie voor de nieuwbouw van het Bravis ziekenhuis. Tot die tijd doen we geen mededelingen. We zullen u daarna zo snel mogelijk informeren over het besluit.