Langere reistijd i.v.m. werkzaamheden rondom Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

De komende periode voert de gemeente werkzaamheden uit aan de Rooseveltlaan. Dit is van invloed op de bereikbaarheid van het ziekenhuis. Wij raden u een andere route aan. De reistijd naar het ziekenhuis kan mogelijk wat langer zijn.

Adviesroute komend vanaf de snelweg A4/A58 (alle richtingen)

Let op: Volg niet de borden op de snelweg naar het Bravis ziekenhuis, maar neem afslag 29 naar Bergen op Zoom-Zuid. Sla rechtsaf naar de Huijbergsebaan. Ga bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). U rijdt nu op de Dokter de Ramlaan. Sla aan het einde rechtsaf naar de Mathijsenstraat. Ga vervolgens linksaf naar de Van Swietenlaan. Hier vindt u P2. Vervolgt u de weg langs het ziekenhuis en gaat u aan het einde naar rechts? Dan komt u uit bij P1 (Boerhaaveplein).

Wegwerkzaamheden worden in 3 fasen uitgevoerd

Vanaf week 30 (25 juli) worden er gefaseerd werkzaamheden uitgevoerd aan de Rooseveltlaan. De totale werkzaamheden duren tot en met november 2022.

De werkzaamheden worden in 3 fasen uitgevoerd.
Fase 1: Zuidzijde Rooseveltlaan inclusief kruising met de Sterrenlaan
Vanaf week 30 (25 juli) tot en met week 36 (31 augustus)
Fase 2: Noordzijde Rooseveltlaan inclusief kruising met de Gagelboslaan
Vanaf week 36 (1 september) tot en met week 42 (21 oktober)
Fase 3: Rooseveltlaan vanaf de kruising met de Gagelboslaan tot de rijksweg
Vanaf week 43 (24 oktober) tot en met week 47 (25 november)

Fase 1
Tijdens deze werkzaamheden van fase 1 blijft de Rooseveltlaan beschikbaar voor verkeer in beide richtingen. Op onderstaande kaart zijn de afsluitingen en omleidingen schematisch weergegeven.

Kijk voor de laatste ontwikkelingen op de website van Gemeente Bergen op Zoom.