La Vuelta komt eraan, houd rekening met afsluitingen

West-Brabant maakt zich op voor de Spaanse invasie. La Vuelta, de ronde van Spanje, doorkruist zondag 21 augustus het verzorgingsgebied van Bravis. De locaties in Bergen op Zoom en Roosendaal liggen niet op het parcours, maar bezoekers en medewerkers moeten wel rekening houden met afsluitingen in beide steden.

Drie dagen lang strijkt de karavaan van La Vuelta neer in Nederland. Zondag 21 augustus gaat de derde etappe van Breda naar Breda. Tijdens de rit over 193,2 kilometer doen de profrenners vrijwel alle West-Brabantse gemeenten aan. Om het evenement veilig te laten verlopen, zijn in elke doorkomstplaats verkeersmaatregelen getroffen. Hierdoor zijn verschillende wijken en wegen niet of slecht bereikbaar die dag. Ook geldt er langs de route een parkeerverbod.

Bravis-locaties
De Bravis-locaties in Bergen op Zoom en Roosendaal liggen niet op het parcours. De ziekenhuizen zijn ook vanaf de snelweg goed bereikbaar. Wel kunnen bezoekers en medewerkers problemen ondervinden omdat hun vaste route naar het ziekenhuis voor enkele uren is afgesloten. Op onderstaande kaarten is te zien hoe het parcours door Bergen op Zoom en Roosendaal loopt, welke straten zijn afgezet en het tijdvak waarin dat geldt. In de andere doorkomstplaatsen worden ook maatregelen getroffen. Houd daarom de informatie van uw gemeente in de gaten. Door rekening te houden met de omstandigheden maken we van La Vuelta Holanda een feest voor iedereen.