“Is al iets bekend over mijn operatie?”

De griepepidemie houdt Nederland nog altijd in zijn greep. In de media wordt veel aandacht besteed aan de gevolgen van deze aanhoudende griepgolf voor de ziekenhuizen en de  maatregelen die zij treffen om de opvang van de patiënten zo goed mogelijk door te laten gaan. Het Bravis ziekenhuis zag zich genoodzaakt een aantal operaties die al ingepland zijn, te verplaatsen. De patiënten zijn hierover al mondeling geïnformeerd.

We merken dat alle berichtgeving in de kranten vragen oproept bij patiënten die geopereerd moeten worden, maar nog geen datum hebben doorgekregen.

Zodra we weten wanneer uw operatiedatum is, krijgt u van ons bericht. Vanwege de huidige drukte door de griepepidemie is dat wat later dan gebruikelijk. Dat doen we omdat we met zekerheid willen weten of de operatie echt door kan gaan.

U hoeft zelf geen contact met ons op te nemen. Zodra de datum bekend is, nemen we meteen contact met u op. We begrijpen dat het vervelend voor u is niet goed te weten waar u aan toe bent.

Onze medewerkers doen er alles aan om deze situatie met elkaar het hoofd te kunnen bieden en zetten alle zeilen bij om onze patiënten de benodigde zorg te kunnen blijven geven.