Gehoord worden met kerst in Bravis

Een opname is nooit fijn, zeker niet tijdens de kerstdagen. Het Bravis ziekenhuis doet er alles aan om kerst ook voor deze patiënten een warm moment te laten zijn. De dienst geestelijke verzorging heeft een speciale editie van Rustpunt gemaakt. Het thema van het boekje is ‘Hoor jij wat ik hoor?’, naar het bekende kerstnummer ‘Do you hear what I hear?’.

In de speciale uitgave zijn teksten, gedachten en luistertips gebundeld, waarmee het belang van je gehoord voelen en je gezien weten worden benadrukt. Naast de geestelijk verzorgers leveren bestuurder Albert-Jan Mante, muziektherapeut Leonie van Son, eerste medewerker catering Jack Vermeulen en manager revalidatie Peter Reijnaars een bijdrage aan de kersteditie.

Het boekje is speciaal gemaakt voor hen die een noodzakelijke opname in het ziekenhuis moeten doormaken in deze tijd. De teksten kunnen echter voor iedereen troostend, inspirerend en waardevol zijn.

‘Hoor jij wat ik hoor?’ is digitaal te lezen via deze link.