Denk ook mee over de zorg van de toekomst en meld aan voor de chatsessie op 18 juni

Meer informatie en aanmelden

Voordat we aan de slag gaan met het nieuwe ziekenhuisgebouw is het belangrijk om een beeld te vormen over (de manier waarop) de zorg in de toekomst verleend wordt. Daarom zijn we in het najaar van 2018 gestart met het traject Ons ziekenhuis van morgen. In dit traject wordt invulling gegeven aan hoe wij denken dat de zorg er in 2030 uit gaat zien.

We zijn in de laatste fase aangekomen. Ook in deze laatste fase van 'Ons ziekenhuis van morgen' zijn er nog vraagstukken die we graag aan u voor willen leggen. Denkt u en praat u mee?

Op donderdag 18 juni organiseren we van 20:00 tot 21:00 uur een digitale en interactieve chatsessie voor patiënten en inwoners uit de regio. Ook voor u dus!

Meer informatie en aanmelden