Corona-update: stand van zaken 3 juni 2021

Net als landelijk gaat het ook in het Bravis ziekenhuis de goede kant op met het aantal coronapatiënten. Donderdagmorgen lagen in ons ziekenhuis 18 patiënten met bewezen corona, waarvan 7 op de IC’s.  Sinds afgelopen maandag waren 11 coronapatiënten voldoende hersteld om naar huis te mogen en is 1 patiënt naar een verpleeg- of verzorgingshuis gegaan.

Weer terug naar normale operatiecapaciteit
De dalende coronacijfers zijn goed nieuws voor het OK-programma: vanaf 14 juni gaan we weer terug naar de normale operatiecapaciteit. Vanaf die datum zijn alle OK’s weer operationeel. Dit zijn zes OK’s in Bergen op Zoom en zes OK’s in Roosendaal.

Bravis Plaza vanaf 10 juni weer open
In lijn met de landelijke versoepelingen gaan vanaf 10 juni de Bravis Plaza’s weer open. De DAG-koffiebar bij de polikliniekingang in Roosendaal blijft voorlopig nog gesloten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn maximaal 30 bezoekers toegestaan.

De Plaza’s zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag & zondag van 10.30 tot 20.00 uur (reguliere openingstijden). De Plaza winkel in Roosendaal is geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.