Corona update: stand van zaken 24 december

Het aantal coronapatiënten in ons ziekenhuis is redelijk stabiel. Donderdagmorgen lagen 36 patiënten met bewezen corona in het Bravis ziekenhuis, waarvan 10 op de Intensive Care.

Openingstijden tijdens de feestdagen
Vrijdag 25 december (eerste kerstdag) en 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn alle poliklinieken en prikposten van het Bravis ziekenhuis gesloten. De Spoedeisende hulp van locatie Bergen op Zoom en Roosendaal is tijdens de feestdagen gewoon geopend.

Bezoek
Bezoek is welkom tussen 18.00 en 20.00 uur. Ook tijdens de feestdagen blijft het aantal bezoekers per patiënt ongewijzigd: één vaste bezoeker per patiënt, per dag. Artsen en verpleegkundigen kijken of deze regeling in specifieke situaties versoepeld kan worden, zoals bij ernstig zieken of terminale patiënten.