Bravis vrijwilligers beter herkenbaar

Een groot deel van de ruim 220 vrijwilligers in het ziekenhuis krijgt nog dit jaar het Bravis sjaaltje of stropdas uitgereikt. Hierdoor zijn ze voor patiënten en bezoekers beter herkenbaar als Bravis medewerkers én leveren ze een positieve bijdrage aan de uitstraling van het ziekenhuis!

Oranje / rood...

Voor de gastvrouwen geldt dat ze een sjaaltje in de kenmerkende Bravis huisstijl kleur oranje/rood krijgen, de gastheren zijn herkenbaar aan de oranje/rode Bravis stropdas.
Een uitzondering wordt gemaakt voor bijvoorbeeld de vrijwilligers van de dienst Vrijwilligers Patiëntenvervoer (VPV) die op termijn als herkenbaarheid van de activiteit als zodanig een jasje uitgereikt zullen krijgen.

Zeer tevreden

De vrijwilligers zelf zijn zeer tevreden. Zo vormen de dames Jacqueline en Elly al enige tijd samen een duo op de locatie Roosendaal en zijn zij voor de bezoeker warme, gastvrije gezichten bij de hoofdingang. Om representatief voor de dag te komen stemmen zij daarom elke week hun kleding op elkaar af. “We zijn toch vaak het eerste herkenbare aanspreekpunt voor bezoekers en patiënten,” zegt Elly. “Met dit sjaaltje zijn we veel meer zichtbaar.”

Heel praktisch

“Sommige mensen voelen zich verloren als ze het ziekenhuis binnenstappen,” vult Jacqueline haar collega aan. “Wij wijzen de weg of begeleiden tot de afdeling. De Bravis sjaal er nu bij is gewoon heel praktisch voor de herkenbaarheid. We hebben al heel veel complimenten gekregen!”

Gastvrouwen Roosendaal.jpg

Op de foto

De Roosendaalse gastvrouwen Elly (links) en Jacqueline: "Wij zijn toch vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers
en patiënten."