Bravis en maatschappij: terugkijken en vooruitzien

Maandag 14 oktober organiseert het Bravis ziekenhuis de jaarlijkse maatschappelijke bijeenkomst. We gaan graag met u in gesprek over het huidige ziekenhuisbeleid en de resultaten die we daarmee bereikt hebben. Ook blikken we vooruit naar de toekomst van de (ziekenhuis)zorg in onze regio en van het Bravis ziekenhuis in het bijzonder. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Het Bravis ziekenhuis heeft de goede gewoonte ontwikkeld om publiekelijk verantwoording af te leggen aan de samenleving. Als zorgverlener, als maatschappelijk ondernemer en als grootste werkgever in de regio willen we transparant zijn over wat we deden en gaan doen.

Programma:

• vanaf 16.00 uur inloop in de aula van het Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom
  • om 16.15 uur start het programma
  • om 17.30 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje.

U wordt verzocht uw komst te bevestigen door u uiterlijk maandag 14 oktober 09.00 uur aan te melden via www.bravisziekenhuis.nl/maatschappij. U gebruikt hiervoor de inlogcode BRAinM1019

We ontmoeten u graag!

Met vriendelijke groet,