Bravis en maatschappij: terugkijken en vooruitzien

Het Bravis ziekenhuis ziet het als zijn maatschappelijke taak om publiekelijk verantwoording af te leggen aan de samenleving. We willen transparant zijn over wat we doen: als zorgverlener, als maatschappelijk ondernemer en als grote werkgever in de regio.
Daarom organiseren we op woensdag 31 oktober op locatie Roosendaal een bijeenkomst met als thema ‘Bravis en Maatschappij, terugkijken en vooruitzien’.

We gaan graag in gesprek over het gevoerde beleid en de resultaten die we daarmee bereikt hebben. Ook nemen we de genodigden mee in onze toekomstplannen en vertellen we over de ontwikkelingen in de veranderende zorgwereld. Zo krijgen zij praktische voorbeelden te zien van het gebruik van e-health in ons ziekenhuis

De bijeenkomst is woensdag 31 oktober vanaf 15.45 uur in het Bravis ziekenhuis locatie Roosendaal.
Om 18.00 uur sluiten we de middag af in de DigiTuin.

De bijeenkomst is bedoeld voor gemeentelijke bestuurders, patiëntenverenigingen en ouderenorganisaties, samenwerkingspartners en andere relaties. Naast deze genodigden hebben we nog enkele plaatsen voor belangstellenden beschikbaar.

Wilt u woensdag 31 oktober ook aanwezig zijn? Stuurt u dan een mail naar rvb@bravis.nl waarin u uw belangstelling toelicht. Onder voorbehoud van het aantal beschikbare plaatsen begroeten wij u woensdag 31 oktober a.s.

drs. J.M.L. Ensing                                         L.A.M. van den Nieuwenhuijzen RA
voorzitter Raad van Bestuur                         voorzitter Raad van Toezicht