Bravis doet mee aan de Jerusalema Dance Challenge

Toen kinderartsen Christiaan van Woerden en Mariëlle Vollebregt de Jerusalema Dance Challenge voorbij zagen komen, wisten ze het zeker: Dit is iets voor Bravis! Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens Corona. Mariëlle: “De kernwaarden van Bravis zijn onder andere lef, vrij en verbindend. Dat zie je terug in deze dans, maar ook in de hoeveelheid aanmeldingen!

Christiaan en Mariëlle konden hun enthousiasme goed overbrengen Hun oorspronkelijke doel om zoveel mogelijk mensen van de vakgroep kindergeneeskunde bij elkaar te brengen werd dan ook al snel uitgebreid. Na een aantal telefoontjes en een oproep op Bravia, het intranet van het Bravis ziekenhuis, ontvingen ze ruim 100 aanmeldingen van medewerkers vanuit het hele ziekenhuis.

“Door Corona is een fysieke verbinding momenteel niet mogelijk. Maar ook in deze moeilijke tijden kun je iets verbindends en vooral iets leuks met elkaar doen.” aldus Christiaan. Die verbinding zagen Christiaan en Mariëlle dan ook terug toen de grote groep Bravis medewerkers met veel plezier hun dans onder leiding van dansinstructrice Michelle Bloem, uitvoerde op het parkeerterrein van locatie Bergen op Zoom.

Locatie Roosendaal
Ook op locatie Roosendaal werd er enthousiast meegedanst door medewerkers van de verpleegafdeling 3A/B, de catering, de OK en centrale sterilisatie afdeling (CSA).

Bekijk hieronder de video