Nieuw parkeersysteem voor Bravis ziekenhuis

Voortaan mogelijk om contactloos te betalen bij in en uitrijden

Vanaf vandaag is het nieuwe parkeersysteem op beide locaties van het Bravis ziekenhuis in werking. Patiënten en bezoekers kunnen voortaan met hun betaalpas (contactloos) de parkeerterreinen in- en uitrijden. Het parkeergeld wordt automatisch van hun bank/giro afgeschreven.

Naast de mogelijkheid met een betaalpas contactloos in en uit te rijden, brengt de vervanging van de parkeerinstallatie nog enkele wijzigingen met zich mee:

• ook als er bij de inrit een parkeerticket is getrokken, kan er bij het uitrijden contactloos betaald worden;
  • De toegang tot parkeerterrein P2 via de Paracelsuslaan is komen te vervallen.
  • In Bergen op Zoom en Roosendaal is er nog maar één automaat bij de hoofdingang waar met cash geld betaald kan worden.

De parkeertarieven blijven hetzelfde. Net als de verstrekking van de week-, maand- en jaarkaarten. Weekkaarten kunnen bij de betaalautomaten verkregen worden. Voor maand- en jaarkaarten kan men terecht bij de receptiebalie in de centrale hal.

Verouderd
De huidige parkeerinstallaties waren verouderd en gaven regelmatig storingen. Nu komt er één nieuw systeem voor beide locaties, dat ook vanuit beide locaties te bedienen is.