Bomen als waardering voor Bravis

Bomen staan symbool voor groei en leven en helpen mee aan een gezonde leefomgeving. Met die gedachte besloten leden van de Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert en Rabobank ZuidWest-Brabant twee bomen te schenken aan het Bravis ziekenhuis.  Vandaag, vrijdag 10 juli zijn ze officieel overhandigd.

Dit keer geen fysieke, maar een papieren hand toen David Bömer en Fons van Wezel van Treeport en Rob Gerrits en Erwin van Schilt van Rabobank ZuidWest-Brabant, de Acer palmatum  (Japanse Esdoorn) overhandigde aan Hans Ensing, voorzitter Raad van Bestuur Bravis ziekenhuis. Toepasselijk, want palmatum staat voor handvormig.  “De bomen staan symbool voor de bijdrage die jullie als Bravis leveren in het creëren van een gezonde leefomgeving, de bescherming die jullie de bevolking bieden op moment van slecht weer en de groei en bloei die Bravis de komende jaren richting de nieuwbouw nog gaat doormaken”. Aldus Rob Gerrits.

Bewonderen
Beide locaties van het Bravis ziekenhuis hebben een mooie boom ontvangen. Op locatie Bergen op Zoom is een zuilvormige variant van de lampionboom te bewonderen bij de achteringang. In Roosendaal een Japanse esdoorn bij de hoofdingang.

Op de foto
Van links naar rechts. Rob Gerrits (Rabobank ZuidWest-Brabant), Hans Ensing (Voorzitter Raad van Bestuur Bravis ziekenhuis), Erwin van Schilt (Rabobank Zuid West-Brabant), Fons van Wezel (Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert) en David Bömer (Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert).