Albert-Jan Mante nieuwe bestuurder Bravis ziekenhuis

Per 1 juli 2021 treedt de heer A-J.C ( Albert-Jan) Mante in dienst als lid Raad van Bestuur bij het Bravis ziekenhuis. Bianka Mennema – Vastenhout (voorzitter) en Albert-Jan Mante vormen dan samen de tweekoppige Raad van Bestuur.

De heer Mante volgt Jeroen Collette op die als interim bestuurder ruim een half jaar verbonden was aan Bravis. De Raad van Toezicht heeft Mante inmiddels benoemd als lid Raad van Bestuur.

Over Albert-Jan Mante

De heer Mante is momenteel werkzaam als bestuurder bij Revant Medisch Specialistische Revalidatie met vestigingen in Breda, Goes en Terneuzen. Daarvoor heeft hij verschillende functies bekleed in de zorg en het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal. De heer Mante heeft ruime ervaring met vraagstukken in technisch en politiek complexe omgevingen. Werken onder tijds- en financiële druk zijn hem niet vreemd. Deze ervaringen sluiten goed aan bij de vraagstukken die komende jaren spelen bij de realisatie van de visie 2030 ‘Het nieuwe Bravis, waarin zorgvernieuwing en een nieuw ziekenhuis centraal staan.’ De heer Mante ziet uit naar deze nieuwe stap in zijn carrière.