Over Bravis

Op 1 januari 2015 is de fusie tussen het Franciscus ziekenhuis Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis Bergen op Zoom een feit. Vanaf die datum werken beide ziekenhuizen samen verder onder de naam Bravis ziekenhuis. De afzonderlijke zorg van onze twee ziekenhuizen is samengevoegd tot één gezamenlijke dienstverlening van uitzonderlijke kwaliteit.

Hiermee versterken we wat we al heel lang succesvol doen, namelijk samenwerken. Zodat we de uitdagingen van de toekomst nog beter aankunnen. Want door nóg betere samenwerking tussen zorgverleners binnen en buiten het ziekenhuis, en vooral ook met de patiënt zelf, kunnen we nog betere resultaten behalen, in het belang van de patiënt.

Het Bravis ziekenhuis biedt een breed palet van medisch-specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het Bravis Ziekenhuis werken 243 medisch specialisten, ca. 3000 medewerkers en ca. 250 vrijwilligers.

 

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van het Bravis ziekenhuis wordt gevormd door het gebied Westelijk Noord-Brabant, dat zich uitstrekt van de Zeeuwse gemeente Tholen en een deel van de gemeente Reimerswaal tot Breda en van Essen (België) tot Moerdijk.

Contactgegevens Bravis ziekenhuis Roosendaal

Postadres:
Postbus 999
4700 AZ  Roosendaal

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

088 70 68 000

Contactgegevens Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

Postadres:
Postbus 135
4600 AC Bergen op Zoom

Bezoekadres:
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom

088 70 68 000

textblock4.png

Kwaliteitsvenster

De kwaliteit van ons ziekenhuis op 10 verschillende onderwerpen. Bekijk onze scores voor Roosendaal en Bergen op Zoom.

textblock_large.jpg

Historie Bravis ziekenhuis

Op 1 januari 2015 is de fusie tussen het Franciscus ziekenhuis Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis Bergen op Zoom een feit. 

ING_17215_04796.jpg

Laatste nieuws en agenda

Op de hoogte blijven van de laatste nieuws binnen het Bravis ziekenhuis? Houd onze nieuwsberichten en agenda goed in de gaten!

Locaties