Onderzoeken en videoconsult (beeldbellen)

De onderzoeken in het Bravispunt Huijbergen staan hieronder vermeld. Ze worden uitgevoerd door medewerkers van Diagnovum. Meer informatie over de onderzoeken vindt u ook op de website van Diagnovum.

 

Onderzoeken

Bloedprikken

Met een verwijzing van de huisarts kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 10.30 uur zonder afspraak bloed laten prikken bij het Bravispunt. 

24-uurs bloeddrukmeting

Met een verwijzing van de huisarts kunt u bij het Bravispunt terecht voor een 24-uurs bloedrukmeting. Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken.

Hartfilmpje

Met een verwijzing van de huisarts kunt u  bij het Bravispunt terecht voor het maken van een hartfilmpje. Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken. 

Netvliesonderzoek (fundusonderzoek)

Met een verwijzing van de huisarts kunt u  bij het Bravispunt terecht voor netvliesonderzoek (fundusonderzoek). Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken.

Onderzoek hartritmestoornissen (holter )of event holter

Met een verwijzing van de huisarts kunt u  bij het Bravispunt terecht voor monitoring van hartritmestoornissen met een holter of event holter. Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken.

Videoconsult (beeldbellen)

Steeds meer consulten met de medische specialist worden via beeldbellen gedaan. Patiënten hebben dan vanaf de bank contact met de arts. Vindt u beeldbellen lastig? Dan kunt u terecht in het Bravispunt. Een Bravismedewerker helpt u een goede verbinding tot stand te brengen. Zo heeft u dichtbij huis contact met uw medisch specialist. Beeldbellen met uw arts gaat op afspraak.