Onderzoeken en beeldbellen

De onderzoeken in het Bravispunt Steenbergen worden uitgevoerd door medewerkers van Diagnovum. Meer informatie over de onderzoeken vindt u ook op de website van Diagnovum.

 

Onderzoeken

Bloedprikken

Met een verwijzing van de huisarts kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 10.30 uur zonder afspraak bloed laten prikken bij het Bravispunt. 

24-uurs bloeddrukmeting

Met een verwijzing van de huisarts kunt u bij het Bravispunt terecht voor een 24-uurs bloedrukmeting. Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken.

Hartfilmpje

Met een verwijzing van de huisarts kunt u  bij het Bravispunt terecht voor het maken van een hartfilmpje. Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken. 

Netvliesonderzoek (fundusonderzoek)

Met een verwijzing van de huisarts kunt u  bij het Bravispunt terecht voor netvliesonderzoek (fundusonderzoek). Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken.

Onderzoek hartritmestoornissen (holter )of event holter

Met een verwijzing van de huisarts kunt u  bij het Bravispunt terecht voor monitoring van hartritmestoornissen met een holter of event holter. Diagnovum neemt het onderzoek bij u af en neemt contact met u op om een afspraak voor het onderzoek te maken.

Beeldbellen

Steeds meer consulten met de medische specialist worden via beeldbellen gedaan. Patiënten hebben dan vanaf de bank contact met de arts. Vindt u beeldbellen lastig? Dan kunt u terecht in het Bravispunt. Een Bravismedewerker helpt u een goede verbinding tot stand te brengen. Zo heeft u dichtbij huis contact met uw medisch specialist. Beeldbellen met uw arts gaat op afspraak.