Bouw nieuwe locatie

 

We bouwen aan een ziekenhuis dat klaar is voor de toekomst: Het nieuwe Bravis. Om dit te realiseren, bouwen we één nieuwe hoofdlocatie op de Bulkenaar, centraal gelegen in ons werkgebied. Hier concentreren we de complexe en dure ziekenhuisvoorzieningen.

Op deze webpagina vindt u actuele informatie over de plannen voor de nieuwe hoofdlocatie. De hoofdlocatie komt te liggen in een nieuw landschapspark. De gemeente Roosendaal heeft samen met ons hiervoor een gebiedsvisie opgesteld. Meer hierover leest u op www.debulkenaar.nl 

Programma van Eisen.jpg

Programma van Eisen voor de nieuwbouw

In het Programma van Eisen leest u aan welke eisen het nieuwe gebouw moet voldoen. Het vormt de basis voor het ontwerpteam om de tekeningen te maken.

Foto Stappenplan website.jpg

Stappenplan

De nieuwe hoofdlocatie nemen we vanaf 2029 in gebruik. Tot die tijd moet er nog een hoop gebeuren! Deze routekaart geeft u inzicht in de stappen.

De Bulkenaar.jpg

Veelgestelde vragen over de nieuwbouw

We krijgen regelmatig vragen over de nieuwe hoofdlocatie. Hier leest u de antwoorden op deze vragen.

Nieuwsberichten

Ondertekening_ontwerpteam_web.jpeg

Proosten op het nieuwe ziekenhuis

Met een feestelijk tintje zijn donderdagmorgen 6 oktober de contracten ondertekend voor het ontwerp van het nieuwe Bravis ziekenhuis. Architectencombinatie Team aan de Schie (Vakwerk Architecten en cepezed) en ingenieursbureau Deerns Nederland ontwerpen de nieuwbouw in nauwe samenwerking met Bravis. De ondertekening werd gevierd met taart en champagne.

  • De_Bulkenaar.jpg

    Bravis kiest ontwerpteam voor nieuw ziekenhuis