Mw. M. van Spellen

Specialismen / Afdelingen

Mw. M. van Spellen

GZ-psycholoog op PAAZ

Mevrouw van Spellen is sinds 2018 aan het Bravis ziekenhuis verbonden. Ze is GZ-psycholoog. Zij is gezondheidszorgpsycholoog voor volwassenen en ouderen. Haar specialisaties zijn psychogerontologie, neuropsychologie, schematherapie voor persoonlijkheidsstoornissen en cognitieve gedragstherapie bij angst en depressie. 

BIG nummer 69066810725

Opleiding

Mw. van Spellen heeft haar opleiding gevolgd aan de universiteit van Utrecht en later bij de RINO Utrecht. Vervolgens heeft zij diverse opleidingen, supervisie en leertherapie gevolgd voor de registraties cognitief gedragstherapeut en schematherapeut. Zij heeft stage gelopen in zorginstellingen in Innsbruck (Oostenrijk) en Cannes (Frankrijk). 

Zij heeft werkervaring opgedaan in Tergooiziekenhuizen in Hilversum, verschillende zorginstellingen en bij de GGZ bij Mentaal beter en de Viersprong.

de sleutel vinden

"Al vanaf jongs af aan wilde ik met mensen werken. Ik vind het interessant om samen met de patiënt de sleutel te vinden zodat ze met alles wat ze in hun rugzakje hebben zoveel mogelijk de persoon kunnen zijn die ze willen zijn.

Als inwoner van Bergen op Zoom heeft het Bravis ziekenhuis altijd een hele prettige warme indruk op mij gemaakt. Ik ben erg enthousiast dat ik er nu ook mag werken."

 

Lidmaatschappen

  • VGCt
  • Vereniging voor schematherapie