Mw. M.H. van Aken

Specialismen / Afdelingen

Mw. M.H. van Aken

Kinderarts

Mevrouw Van Aken is sinds april 2015 verbonden aan het Bravis Ziekenhuis. Als algemeen kinderarts beoefent mevrouw Van Aken de volle breedte van het vak. Specifieke aandachtsgebieden zijn kinderhematologie, -endocrinologie en ADHD.
Als voorzitter van multidisciplinair Team Sparkle! zet zij zich in voor de implementatie van stress-, pijn en angstvermindering bij kinderen tijdens medische behandelingen.

BIG-nummer 99909166901

Opleiding

Mevrouw Van Aken studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Haar opleiding tot kinderarts volbracht zij in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis Eindhoven.

Variatie

“De verscheidenheid aan problematiek binnen de Kindergeneeskunde zorgt ervoor dat mijn werk gevarieerd en met regelmaat verrassend blijft. Daarbij vragen kinderen van verschillende leeftijden en hun ouders ieder hun eigen benadering. Ik vind het elke dag weer een uitdaging om aan te sluiten bij hun vraag of zorg en vertrouwen te creëren om samen een passende behandeling of begeleiding aan te gaan.”