Mw. K. van Boxtel

Specialismen / Afdelingen

Mw. K. van Boxtel

MDL-arts

Mw. K. van Boxtel is sinds 2018 verbonden aan het Bravis ziekenhuis. Naast algemeen MDL-arts heeft zij als aandachtsgebied geavanceerde endoscopische technieken, met name endoscopische echografie. 

BIG nummer 59911412501

Opleiding

Mevrouw van Boxtel volgde haar opleiding Geneeskunde aan de UNiversiteit in Maastricht. Nadien heeft zij voor haar specialisatie tot MDL-arts in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (Den Bosch) en in het Radboudumc (Nijmegen) gewerkt.
Tijdens deze specialisatie heeft zij ook een stage gedaan in het universiteitsziekenhuis van Nottingham (Verenigd Koninkrijk), ter observatie van endoscopische technieken van internationale experts daar.   

Ze is geregistreerd voor het verrichten van endoscopisch onderzoek in het kader van het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Afwisselend en uitdagend

 "Ik ben maag-darm-leverarts geworden omdat het een zeer veelzijdig beroep is. Je ziet verschillende soorten patiënten, van jong tot oud, met uiteenlopende ziektebeelden. Daarnaast kunnen we als maag-darm-leverarts ook verschillende endoscopische onderzoeken zelf doen, waarbij we nauw samenwerken met ons team verpleegkundigen. Dit maakt het werk afwisselend en door de steeds veranderende technieken blijft het uitdagend.
Het Bravis ziekenhuis is een prettig omgeving om in te werken, waarbij er ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling".